З Тернополя для потреб військовослужбовців ЗСУ передали вантажний мікроавтобус

Опубліковано в Новини 26.07.2022

Понад 150 днів з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну наші захисники мужньо тримають оборону та захищають українську землю. Увесь цей час Тернопіль продовжує приймати і передавати техніку, автомобілі та іншу допомогу для ЗСУ та бойових підрозділів, які воюють на передовій.

Відтак 25 липня з нашого міста для потреб військовослужбовців Збройних сил України спрямували вантажний мікроавтобус Volkswagen Transporter.

- Завдяки нашим іноземним друзям – посольству Чехії та генеральному консулу Чеської Республіки у Львові Давиду Нови було отримано транспортний засіб, який ми перефарбували та сьогодні передаємо далі на передову, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Такі вантажні автомобілі необхідні військовим, адже їхні характеристики найкраще підходять для виконання бойових завдань.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.