Визначили, які дороги на Тернопільщині наступного року ремонтуватимуть першочергово

Опубліковано в Новини 28.12.2016

У пріоритеті - дороги на Кременець.

Про це повідомила прес-служба САД у Тернопільській області.

Мета ямкового ремонту - організувати безпечне пересування транспортних засобів дорогами області. Це тимчасовий вид ремонту, він є вимушеним, адже виконати зараз при мінусовій температурі поточний чи капітальний ремонт не дозволяє технологія.

З четверга в роботі два асфальтобетонних заводи, які надають холодні асфальтобетонні суміші для роботи в холодну пору року. 22 грудня за допомогою таких сумішей здійснено ремонт на 1258 квадратних метрах дорожнього покриття за напрямками Тернопіль-Ланівці, Тернопіль-Скалат-Жванець, Галич-Сатанів, Острог-Кременець-Почаїв-Радивилів, Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, Львів-Тернопіль.

При настанні стабільної теплої погоди дорожники приступлять до робіт з гарячими асфальтобетонними матеріалами. Серед пріоритетних напрямків, які будуть капітально відремонтовані у наступному році - північний. 10 кілометрів дороги на Кременець були відремонтовані цьогоріч. Дорожнє покриття було повністю замінене. На всій протяжності дороги оновили розмітку.

При теперішній погоді, згідно з технологією, шляховики продовжуватимуть ліквідовувати аварійну ямковість, аби в повній мірі забезпечити безпечний проїзд учасникам дорожнього руху.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.