Для потреб підрозділів територіальної оборони Тернополя на передову передали тактичне спорядження

Опубліковано в Новини 18.07.2022

Тернопіль  з перших днів повномасштабної війни росії проти України почав активно підтримувати та доставляти військове спорядження, амуніцію й гуманітарну допомогу для українських захисників.

Так 15 липня міський голова Сергій Надал передав чергову допомогу для потреб підрозділів територіальної оборони Тернополя, що зараз перебувають на передовій.

- Допомога армії від Тернополя практично щодня скеровується у місця дислокації військових частин. Сьогодні ми передали для потреб наших підрозділів територіальної оборони чергову допомогу, а саме: тепловізори, турнікети, бінокль, –  зазначає Сергій Надал. – Щиро дякуємо нашим американським друзям-партнерам, які надіслали це обладнання. Надіємось, що воно допоможе нищити ворогів та сприятиме якомога швидшій перемозі України над окупантами.

До слова, 14 липня чотири автомобілі, з них два повнопривідних вантажних мікроавтобуси марки Volkswagen Transporter та два позашляховики Mitsubishi L200, Jeep Grand Cherokee передали на фронт.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.