Тернопільські патрульні виявили водія, який мав при собі наркотики

Опубліковано в Новини 15.07.2022
Днями під час патрулювання на вулиці Зеленій, інспектори зупинили автомобіль Mercedes, водій якого порушив ПДР та перебував на вулиці в період дії комендантської години.
Поліцейські поспілкувалися з водієм та виявили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння в найближчому медичному закладі, на що останній погодився.
Окрім того, під час спілкування з патрульними водій помітно нервував та весь час тримав руки в кишенях. Відповідно до закону, охоронці порядку провели поверхневу перевірку та виявили у громадянина речовину зеленого кольору, схожу на наркотичну.
Інспектори повідомили про подію слідчо-оперативну групу, склали на водія відповідні адмінматеріали та доставили його до медичного закладу для встановлення факту вживання наркотичних засобів. Якщо результат медичного дослідження виявиться позитивним, то чоловіка буде притягнути до відповідальності за ч. 1 ст. 130 (Керування автомобілем в стані наркотичного сп'яніння) КУпАП.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.