Привласнив чуже майно вартістю 220 000 грн: на Тернопільщині судитимуть ексдиректора товариства

Опубліковано в Новини 08.07.2022

Прокурори Теребовлянської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього директора товариства з обмеженою відповідальністю, обвинуваченого в привласненні майна підприємства (ч. 2 ст. 191 КК України). 

Слідством встановлено, що колишній директор сільськогосподарського товариства, підписавши договір про виробництво і введення в експлуатацію на підприємстві комплекту автомобільних тензометричних ваг вартістю 220 тис. грн, насправді встановив їх не на території товариства, а поблизу власної будівлі. Обвинувачений використовував чуже майно для власного збагачення, надаючи послуги зі зважування автомобілів та отримуючи за це гроші. На привласнене майно накладено арешт із забороною розпорядження ним і його відчуження.
 Завершено розслідування, що здійснювали працівники поліції.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.