Для тернопільських військовослужбовців ЗСУ передали ще 100 комплектів військової форми

Опубліковано в Новини 06.07.2022

На черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про передачу Тернопільському об’єднаному міському територіальному центру комплектування та соціальної підтримки 100 комплектів польових костюмів.

Пошиття цього військового спорядження здійснювалося працівниками КП «Тернопільелектротранс». Для виконання замовлення підприємство отримало він центру комплектування спеціальну тканину, інформують у міські раді Тернополя.

Нагадаємо,станом на початок липня Тернопільська міська рада передала уже 1116 комплектів форм Тернопільському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки. Ще 84 комплекти буде надано найближчим часом. Ці комплекти також шили працівники КП «Тернопільелектротранс» за співфінансування з міського та обласного бюджетів.

 

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.