У Тернополі планують точково організувати підвіз води

Опубліковано в Новини 06.07.2022

Під час нещодавнього промивання водопровідних мереж та відключення з цього приводу водопостачання, працівники КП «Тернопільводоканал» облаштували 16 тимчасових пунктів роздачі питної води у різних мікрорайонах міста.

Упродовж двох днів було привезено орієнтовно 35 тисяч літрів води для тих, хто забув чи не встиг зробити необхідні запаси води заздалегідь. Поруч із сучасними ємностями-єврокубами чергували працівники КП «Тернопільводоканал» з різних відділів та роздавали воду усім охочим.

Зважаючи на позитивні відгуки споживачів після такої ініціативи, КП «Тернопільводоканал» використовуватиме підвіз води й надалі, зокрема точково. Інформація про появу локацій із питною водою буде надаватися заздалегідь.

Водночас, працівники комунального підприємства нагадують, що створення необхідних запасів води вдома залишається дієвим способом зменшити дискомфорт.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.