На Тернопільщині жителі прикрасили село кольорами українського прапора (фото)

Опубліковано в Новини 04.07.2022

У селі Возилів, що на Чортківщині, люди самотужки встановили бруси та турніки й пофарбували їх у кольори українського прапора.

Про це у мережі розповів ініціатор Іван Джердж.

– Сьогодні завершилися останні роботи з фарбуванням. Так, як і заплановано було, ми зробили бруси і турніки по три секції росту та пофарбували у патріотичні кольори нашої країни. Всім дякую,що підтримали мою ініціативу.Також всім дякую односельчанам,завдяки яким ми швидко організувалися і зібрали кошти на матеріали.Також дякую всім, хто причетний до роботи,яку ми робили,які частково і давали свій матеріал для бетонування, грунтування та зварювання, – пише Іван Джердж. – Ще залишилася фарба,ми її використаємо там де потрібно вже оновити споруди.Не цурається роботи і хлопець Володя,який змушений був покинути рідні місця через війну і знайти прихисток у нашому селі.Він теж долучався до роботи. Війна внесла в наше життя свої корективи,проте потрібно продовжувати жити, працювати, розвиватися у всіх напрямках життя.Ніякий окупант нас не залякає і ми повинні не боятися,а творити добро,творити життя, боротися за наше майбутнє і майбутнє наших дітей,нашої молоді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.