Привласнили бюджетні кошти на понад 3,3 млн грн: на Тернопільщині судитимуть підрядника і підприємця

Опубліковано в Новини 04.07.2022

Тернопільською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальні акти стосовно посадовця будівельної компанії, обвинуваченого у привласненні бюджетних коштів під час виконання робіт з реконструкції лікувального корпусу обласного наркологічного диспансеру та будівництві приймального відділення для учасників АТО (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України) та підприємця, що здійснював технічний нагляд (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Слідством  встановлено, що під час виконання ремонтно-будівельних робіт підрядник умисно вніс у документи неправдиві відомості щодо їх об’ємів та вартості. Його неправомірними діями завдано збитків державному та місцевим бюджетам на суму у понад 3,3 млн грн.
Також перед судом постане підприємець, що неналежно здійснив технічний нагляд при виконанні цих робіт. Це дозволило підряднику безпідставно заволодіти бюджетними коштами на вищевказану суму.
Розслідування здійснювали слідчі поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.