У місті на Тернопільщині придбали автобус для ЗСУ

Опубліковано в Новини 27.06.2022

У Заліщиках придбали автобус ля потреб військових.

Про це повідомила містянка Iryna Halko.

– Ми нарешті придбали першу машину для ЗСУ. За бажанням військових це мав бути автобус, щоб перевозити максимальну кількість бійців. Зараз важливе місце займає питання мобільності. Військові самі обрали автобус, перевіряли його характеристики. Сьогодні ми його купили, був оформлений договір і проведена безготівкова оплата. До вечора його ще доводили до максимального технічного стану військові, а вранці він вже повезе ротацію на передову в призначену військову частину, – розповідає жінка. – Дякуємо усім, хто на заклик міської ради підтримав технічне забезпечення ЗСУ - перевів гроші на наш рахунок для купівлі транспорту для військових. Усім донаторам подякуємо окремо пізніше, бо їх для купівлі цього транспорту доклалося багато. Дякуємо, за кожну гривню, яка підтримує наших захисників, а отже наближає Перемогу! Слава Україні!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.