У тернополянки вилучили наркотиків на 120 000 гривень

Опубліковано в Новини 24.06.2022

Інформацію про те, що тернополянка, 1992 року народження, ймовірно замовила партію наркотичної речовини, отримали працівники управління по боротьбі з наркозлочинністю. Поліцейські почали перевіряти дану особу.

21 червня жінку піймали на гарячому з посилкою. При огляді пакунку оперативники виявили пакет з психотропною речовиною “PVP”. 100 грам солей надійшло поштою з Одеси. Їхня вартість на чорному ринку – 1200 гривень за грам. Отримувачка стверджує, що купила наркотики для власного вживання.

Їх вилучили та направили на експертизу. Встановлюють поліцейські походження солей, а також відправників. Як стало відомо, тернополянка неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотиками.

Наразі вирішується питання про обрання жінці запобіжного заходу та оголошення підозри. Їй інкримінують ч. 2 ст.309 ККУ. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська окружна прокуратура. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.