Тернополянин погрожував зброєю підприємцю та правоохоронцям

Опубліковано в Новини 24.12.2016

У селі Біла по вулиці Бродівська бічна підприємці не змогли домовитись за межі земельних ділянок. Тому один вирішив переконати іншого зброєю, яку при прибутті правоохоронців спрямував і на останніх.

На місце виклику виїжджав екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативної групи. Після огляду території поліцейські побачили чоловіка зі зброєю. Останній здійснював постріли у повітря, а потім почав спрямовувати предмет схожий на зброю у бік правоохоронців. 

За словами тимчасово виконуючого обов'язки  начальника слідчого відділу Тернопільського відділення поліції Віктора Сніжка, йому запропонували скласти зброю та здатися. Дебошир погодився і виконав усі вимоги поліцейських.

У ході перевірки стало відомо, що конфлікт виник між двома підприємцями. Бізнесмени не змогли дійти згоди щодо меж земельних ділянок. Владнати непорозуміння один з учасників конфлікту вирішив за допомогою зброї, вистреливши у повітря.

Власник карабіну дозволив правоохоронцям оглянути територію, показав їм дозвіл на зброю, а також віддав добровільно усі набої.  Вилучене слідчі передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Подію поліцейські внесуть до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 129 частина 1 ККУ - погроза вбивством. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.