Тернопільські тролейбуси курсуватимуть до села Біла

Опубліковано в Новини 23.12.2016

Починаючи з 2017 року в планах КП "Тернопільелектротранс" вперше протягнути лінію та розпочати рух транспорту за межі міста - до села Біла.

Курсуватимуть тролейбуси вулицею Бродівською аж до центру села Біла. Таке рішення було прийняте через неодноразові звернення тернополян, які проживають у мікрорайоні колишніх гуртожитків комбайнового заводу. Також зверталися мешканці села Біла.

Виділити необхідні кошти на будівництво лінії в сумі 14 мільйонів гривень передбачено нещодавно затвердженим бюджетом Тернополя на наступний рік.

Також, будувати тролейбусні лінії мають намір і в інших мікрорайонах міста, де це дозволяє розташування і правила дорожнього руху. Наприклад, збудувати тролейбусні лінії в «Кутківцях», «Пронятині» і на «Новому світі» буде проблематично. Проте в інших частинах міста, де є можливість це зробити, ми щороку поетапно додаватимемо нову лінію

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.