Мешканець Тернопільщини погрожував вбити контролера газової служби

Опубліковано в Новини 17.06.2022

Повідомлення про погрозу вбивством надійшло до співробітників Кременецького райвідділу поліції від контролера газової служби. Зі слів чоловіка, залякував його предметом, схожим на пістолет, власник одного із домогосподарств.

За інформацією ГУНП у Тернопільській області, поліцейські, які виїхали за вказаною адресою, дійсно виявили у чоловіка зброю. У нього вилучили два пістолета. Один із яких, яким він погрожував, за результатами експертизи належить до вогнепальної зброї та зберігається незаконно.

Правопорушник – 29-річний житель Кременецького району. Як з’ясувалося, суперечка виникла через те, що йому не сподобалося, що на території його господарства перебував працівник газової служби. Він вчинив з ним суперечку та, тримаючи в руці пістолет, погрожував ним. На щастя, обійшлося без стрілянини.

Жителю Кременецького району правоохоронці інкримінують дві кримінальні статті: 129 – погроза вбивством та 263 – незаконне зберігання вогнепальної зброї. Триває досудове розслідування.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.