Майже 2,5 тис. л дизпалива виконком Тернопільської міської ради спрямував для потреб військовослужбовців

Опубліковано в Новини 16.06.2022

На черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення про передачу на баланс Тернопільського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки паливно-мастильні матеріали, а саме дизпаливо - 2000 літрів, для забезпечення робіт, пов’язаних з виконанням мобілізаційних завдань.

Як пояснив міський голова Сергй Надал, тернопільський військомат забезпечує перевезення військовослужбовців до різних військових частин, доставку транспорту, то ж у них є постійна потреба у паливно-мастильних матеріалах.

Виконком також прийняв рішення про виділення з резервного фонду бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік кошти в сумі 300 000,00 грн, за які буде придбано 450 л дизпалива для передачі його ГО «Схід та Захід єдині назавжди», що здійснюватиме доставку вантажів з Тернополя у місця дислокації наших військових на фронті в рамках діяльності новоствореного центру «Допомоги армії від Тернополя».

- Вже цієї неділі, 19 червня, перший вантаж відправиться з Тернополя до наших військовослужбовців, які захищають Україну на різних напрямках – це і Харківщина, й Донеччина, Сумщина, Чернігівщина, а також Запорізький і південні напрямки, - додає міський голова. – Ми уже отримали десятки звернень від водіїв, які зголосилися їхати, а ми, в свою чергу, їх забезпечимо паливно-мастильними матеріалами у достатній кількості і вирішимо усі організаційні питання.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.