Військову техніку, що раніше розміщувалася у Старому парку Тернополя, використовуватимуть для потреб наших захисників

Опубліковано в Новини 15.06.2022

У зв’язку з бойовими діями і вторгненням російської федерації на територію України та враховуючи звернення однієї із військових частин, виконавчий комітет Тернопільської міської ради прийняв рішення дозволити КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», як балансоутримувачу, безоплатно передати на баланс військової частини військову техніку, що раніше розміщувалася на території Старого парку у Тернополі.

- Йдеться, зокрема, про бронетранспортер БТР–60П, БРДМ та гармату (гаубицю), що раніше стояли у Старому парку. Військова частина запросила цю техніку для своїх потреб, адже ці бронемашини можуть бути реконструйовані та приведені до боєздатного стану, а гармату військові зможуть використовувати в якості муляжу для прицілу на полігонах, - пояснив міський голова Сергій Надал. – Тож уже незабаром ця військова техніка буде служити нашим захисникам і успішно працювати на перемогу України над російськими загарбниками.

Нагадаємо, нещодавно у Тернополі завершився прийом проєктних пропозицій в рамках конкурсу з вибору кращої концептуальної ідеї реконструкції території Старого парку. Загалом впродовж конкурсу у Тернопільську міську раду надійшло 13 ескіз-ідей в текстовій та графічній формах.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.