На Тернопільщині 30-річного тракториста фермерського господарства спіймали на крадіжці дизпалива

Опубліковано в Новини 10.06.2022

Чоловік злив з бака транспортного засобу тридцять літрів пального, хотів заховати, аби згодом забрати додому, проте його помітили охоронці аграрного підприємства і викликали поліцію.

Співробітники відділення поліції міста Бучача, виїхавши на місце події, встановили, що 30-річний житель Чортківського району, котрий працює трактористом фермерського господарства, намагався викрасти 30 літрів дизельного палива, яке попередньо злив у дві каністри.

Ємності, наповнені пальним, хотів заховати в кущі, проте його помітила охорона. Крадене вилучили. Зловмисника перевіряють на причетність до вчинення інших протиправних діянь.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Зловмисникові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.