На Тернопільщині судитимуть водія із Запоріжжя, який спричинив смертельну ДТП

Опубліковано в Новини 09.06.2022

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно водія, що вчинив ДТП, в результаті якого загинули двоє дорослих, травмовані двоє дітей (ч. 3 ст. 286 КК України).

За матеріалами слідства, близько 17 год 16 квітня 2022 року на трасі Тернопіль-Львів поблизу с. Довжанка автомобіль «Honda CR-V»  зіткнувся з авто «Nissan Rogue».
Рухаючись прямою ділянкою автодороги, водій «Honda CR-V» не обрав безпечної дистанції між керованим ним транспортним засобом та автопоїздом, що попереду нього почав зменшувати швидкість. Уникаючи зіткнення, він виїхав на смугу зустрічного руху, по якій в цей час їхав автомобіль «Nissan Rogue».
В результаті ДТП, на місці події загинули двоє пасажирів «Honda CR-V»,  а двох малолітніх пасажирів «Nissan Rogue» доправили до лікарні з травмами, кваліфікованими як тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.
Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.