На Тернопільщині за ґрати посадять трійку, яка торгувала наркотиками

Опубліковано в Новини 22.12.2016

"Покупців" шукали в обласному центрі.

За принципової позиції прокуратури апеляційний суд залишив у силі вирок першої інстанції щодо трьох тернополян, обвинувачених у вчиненні злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Державними обвинувачами доведено у суді, що упродовж 2015 року троє мешканців обласного центру, не маючи законного джерела доходу з метою незаконного збагачення здійснювали придбання, зберігання та збут наркотичного засобу «субутекс». Наркотик зловмисники збували наркозалежним жителям міста Тернополя.

Вироком суду трьох наркоторговців визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 с.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут наркотичного засобу, вчинено повторно). В залежності від ролі кожного у здійсненні торгівлі наркотиками організатора злочину засуджено до 6,5 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна, другого співучасника – до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, третьому встановлено 2,6 років іспитового строку. 




Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.