Мешканка Тернопільщини віддала шахраям 17 000 гривень

Опубліковано в Новини 08.06.2022
Сімнадцять тисяч гривень зникло з банківського рахунку жительки Бучацької територіальної громади. Із заявою про подію вона звернулась до поліції.
Як розповіла потерпіла, що до неї зателефонував невідомий та представився оператором зв’язку. Аферист повідомив, що на мобільний телефон краяни помилково надійшло смс-повідомлення. Зміст якого необхідно зазначити псевдопрацівникові.
За інформацією ГУНП у Тернопільській області, жінка не задумуючись повідомила чотири цифри, які потребував пройдисвіт. Згодом вона зрозуміла, що її мобільний телефон заблоковано, а перевіривши баланс електронного гаманця виявила відсутність коштів. Сума чимала 17000 гривень. За допомогою потерпіла звернулась до працівників територіального підрозділу поліції.
За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.
 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.