На Тернопільщині судитимуть керівника заповідника, який незаконно звільняв з роботи працівника

Опубліковано в Новини 07.06.2022

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно виконувача обов’язків директора природного заповідника на Тернопільщині, який грубо порушуючи законодавство про працю, незаконно звільняв підпорядкованого працівника - майстра лісу (ч. 1 та ч. 2 ст. 172 КК України).

Слідством встановлено, що керівник заповідника впродовж 2020 - 2021 років через особисту неприязнь 4 рази звільняв майстра лісу, якого щоразу суд поновлював на роботі з вимогою виплатити кошти за вимушений прогул. Тепер судитимуть роботодавця -  порушника трудового законодавства.
Завершено розслідування, що здійснювалось слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.