Під аплодисменти та в обіймах побратимів: у Тернополі на весільний рушник стали військовий і перукарка (фото)

Опубліковано в Новини 06.06.2022

У Тернополі одружилися військовий та перукарка-колористка.

З початком війни десятки тисяч добровольців зі всієї України заповнили Центри комплектування у бажанні захищати Батьківщину. Одним з таких був Віктор, мобілізований боєць бригади територіальної оборони Тернопільщини.

Пара познайомилася 4 роки тому. Віктор був фітнес-тренером в спортклубі, а Руслана його ученицею. Наречена переживала коли чоловік йшов на службу, тим паче в країні війна, але згодом змирилась та відпустила, бо хто як не вони (чоловіки) захистять нас, виженуть окупанта з країни де будуть народжувати й проживати молодята, повідомляє 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ.

Про плани розповідають не охоче, кажуть на все Божа воля. Усе наздоженемо, збудуємо  та примножимо, головне щоб повернувся живим та здоровим, додає Руслана.

«Без гучних гулянь, з найдорожчими», - прокоментував подію командир підрозділу, в якому служить боєць.

Військовослужбовці привітали новостворену сім’ю, в обіймах по-братерськи. Місце зустрічі обрали невипадково, поблизу монументу Степана Бандери провідника українських націоналістів. Адже сьогодні, як і сто років тому українські патріоти борються за нашу землю де живуть Герої - незламні борці за Волю й Незалежність України.

 

Фото: 105 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.