«Зіркова весна» принесла студенту тернопільського коледжу Гран-прі

Опубліковано в Новини 06.06.2022

Сава Ерік Верхан, першокурсник Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, виборов Гран-прі на ХХХVІІІ Двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зіркова весна».

- Сава навчається на відділі «Оркестрові духові та ударні інструменти». А на конкурс він подав свою відеопрезентацію з теорії музики «Мелізми». Гран-прі хлопець здобув у номінації «Музично-теоретичні дисципліни», — розповідають у коледжі. — Студент отримав відзнаки конкурсу. Подяка також надійшла і науковій керівниці роботи, викладачці мистецького коледжу Любові Рогачевській «за професіоналізм і компетентність у розвитку талантів та творчих здібностей наших дітей та молоді.

Конкурс «Зіркова весна» був зорганізований Центром освітніх інновацій та творчості «Гармонія» і відбувався у Києві. Частина коштів від проведення конкурсу перерахована на потреби Збройних сил України.

1

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.