Муніципали виявили 22 порушення правил рибальства на водоймах Тернопільської громади

Опубліковано в Новини 03.06.2022

Щорічно з 1 квітня на водоймах та річках розпочинається весняно-літня нерестова заборона вилову риби. Упродовж цього періоду працівники управління муніципальної інспекції здійснюють контроль за дотриманням Правил любительського та спортивного рибальства на водоймах Тернопільської міської територіальної громади.

Так, з початку нересту муніципальними інспекторами було виявлено та задокументовано адміністративними протоколами 22 порушення вимог правил рибальства. Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною третьою статті 85 Кодексу України про адміністративні порушення.

В управлінні муніципальної інспекції нагадують, за порушення правил рибальства під час нересту риболови можуть нести як адміністративну, так і кримінальну відповідальність. Також на порушників може чекати й матеріальна відповідальність, залежно від кількості та виду незаконно виловленої риби.

Нагадаємо, нерестовий період на Тернопільщині триватиме до 20 червня.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.