Ще два автомобілі передали з Тернополя для військовослужбовців Збройних сил України

Опубліковано в Новини 04.06.2022

Впродовж 99-ти днів з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну тернополяни щоденно непосильно допомагають нашим військовослужбовцям.

Левову частку допомоги як захисникам, так й внутрішньо переміщеним особам надали тернопільські педагоги. Освітяни Тернопільської громади плетуть маскувальні сітки, шиють необхідну амуніцію, забезпечують внутрішньо переміщених осіб продуктами харчування, засобами гігієни та прихистком у закладах загальної середньої освіти.

Другого червня, для наших захисників від усієї освітянської спільноти міста було передано два автомобілі марок Mitsubishi Outlander 2008 року випуску та Volvо 2003 року випуску.

- Все для фронту, все для Перемоги» - це гасло, яке об’єднує сьогодні всіх тернополян та українців. Ми продовжуємо допомагати нашим бійцям і військовим частинам, які формуються у Тернополі та згодом відправляються на передову захищати українські кордони. Ці два транспорті засоби працівники галузі освіти придбали за свої кошти. Така чергова надзвичайно важлива допомога від нашої освітянської спільноти – ще один приклад того, як наблизити нашу Перемогу, - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.

В управлінні освіти і науки пояснюють, що оскільки Збройним силам України зараз вкрай необхідні автомобілі, керівники та педагогічні колективи залюбки відгукнулися з підтримкою ініціативи у придбанні цих транспортних засобів.

- Сьогодні вони відправляються до наших військових, а освітяни й надалі будуть працювати та надавати усю необхідну допомогу, - пояснює заступник начальника управління-начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти Ірина Сум.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.