Майже щодня правоохоронці Тернопільщини документують факти шахрайств вчиненні щодо мешканців краю

Опубліковано в Новини 03.06.2022
Аферисти представляються банкірами, входять в довіру, дізнаються необхідні дані та привласнюють гроші. Правоохоронці області проводять розшукові заходи, аби встановити осіб причетних до протиправного.
За інформацією ГУНП у Тернопільській області, одна з заявниць розповіла, що до неї зателефонував чоловік та представився банкіром. Він попросив жінку повідомити свої персональні дані, аби убезпечити її електронний гаманець. Жителька Кременцького району погодилася та зазначила всі дані, які потребував аферист. За певний проміжок часу на її мобільний телефон прийшло сповіщення про зняття 23617 гривень.
Від аналогічної шахрайської схеми потерпіла мешканка Теребовлянщини. З її рахунку зникло 169 000 гривень. За допомогою вона звернулася до працівників поліції.
Відомості про злочини слідчі територіальних підрозділів поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).
 
Фото: з відкритих джерел
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.