Псевдобанкір ошукав мешканку Тернопільщини

Опубліковано в Новини 01.06.2022

Правоохоронці Тернопільського районного управління поліції задокументували факт шахрайства вчиненого щодо мешканки одного із місцевих сіл. Аферист ввійшов в довіру та заволодів заощадженнями краянки.

Пройдисвіт зателефонував до жінки та представився співробітником фінансової установи. Він повідомив, що кошти громадянки в небезпеці через певні технічні несправності та несанкціонований вхід в систему невідомими особами. Аби вберегти заощадження шахрай попросив уточнити персональні дані та вміст смс-повідомлення, яке надійшло на мобільний телефон. Як тільки заявниця зробила, що її попросили, отримала сповіщення про зняття майже 3000 гривень.

Відомості про подію працівники поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.