Поліцейські затримали мешканця Кременця за тяжкі тілесні ушкодження знайомому

Опубліковано в Новини 01.06.2022

Слідчі оголосили підозру зловмиснику за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

До співробітників Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них з ножовим проникаючим пораненням живота доправили 30-річного жителя райцентру.

Правоохоронці почали встановлювати обставини травмування пацієнта. З’ясувалося, що поранення потерпілому спричинив його знайомий – 34-річний житель Кременця.

Правопорушника поліцейські виявили за місцем його проживання та затримали відповідно до статті 208 КПК. У нього вилучили знаряддя злочину.

За попередньою інформацією, чоловіки разом були на вулиці, коли раптово зловмисник витягнув ніж та завдав ним удари в живіт та спину своєму знайомому. Правоохоронці встановлюють обставини події та мотиви злочину.

Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу на період проведення досудового розслідування. За вчинений злочин йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.