Завтра проїзд у комунальному громадському транспорті Тернополя для дітей буде безкоштовним

Опубліковано в Новини 31.05.2022

Першого червня з нагоди Дня захисту дітей проїзд у комунальному громадському транспорті Тернополя (автобусах та тролейбусах) при наявності «Соціальної карти тернополянина» категорії «Учнівська» буде безкоштовним. Для дітей, які не мають виготовлених учнівських проїзних квитків, проїзд буде забезпечено безоплатним.

Також, один із тролейбусів оформлений на дитячу тематику, а у салонах всіх інших комунальних тролейбусів та автобусів будуть розміщені тематичні малюнки до Дня захисту дітей.

З нагоди свята 1 червня безкоштовними для дітей (до 16 років) будуть також прогулянкові водні поїздки на теплоході з 12:00 по 18:00 год. (за умови сприятливої погоди). При сильному шквальному вітрі та поганих погодних умовах задля безпеки пасажирів перевезення на теплоході не здійснюється.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.