Підмішували у напої медичні препарати, а потім обкрадали: на Тернопільщині судитимуть злочинну групу

Опубліковано в Новини 28.05.2022

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури слідчі поліції завершили досудове розслідування стосовно групи з 5 осіб, які впродовж 2021 року здійснювали розбійні напади із застосуванням сильнодіючого лікарського засобу (ч. 4 ст. 187 КК України). Обвинувальний акт скеровано до суду.

Слідством встановлено, що організована група, під керівництвом двох мешканців Львівської області, упродовж 2021 року діяла у Тернополі, здійснюючи розбої на вокзалах, площах, у закладах громадського харчування.
Підшукавши потенційних потерпілих, зловмисники входили до них в довіру та в процесі спілкування непомітно підливали у напої ліки, від дії яких люди втрачали свідомість й перебували у безпорадному стані.
Після цього обвинувачені заволодівали їх майном і нерідко залишали замерзати на вулиці. Усього в період злочинної діяльності групи 8 мешканців нашого регіону стали їх жертвами.
Зараз обвинувачені перебувають під вартою без права внесення застави. За вчинене їм загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.