У Теронполі 6 святкових ялинок

Опубліковано в Новини 21.12.2016

Працівники ЖЕК-ів прикрасили 6 ялинок у різних мікрорайонах міста.

Зокрема, новорічно-різдвяних красунь можна побачити у сквері Миру, на бульварі Данила Галицького, на вулицях Київська, 1 та Лесі Українки, 8,  а також на бульварі Вишневецького.

До слова,  святковий настрій даруватиме тернополянам і нова ілюмінація на вулицях Валовій та Сагайдачного. Тут комунальники використали так званий “метеоритний дощ”, між “краплинами” якого розмістили світлодіодні кулі (на Валовій – білого кольору, а на вулиці Сагайдачного – червоного). Крім того, був оздоблений святковою ілюмінацією фонтан “Сльози Гронського”, що веде до Тернопільського ставу.   Засяяли по-новому і водограї на бульварі Тараса Шевченка. Також, цього року додатково мають встановити ілюмінацію у центральній частині міста.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.