Втратила майже 31 000 гривень, оформляючи допомогу: у Тернополі жінка потрапила "на гачок" шахраїв

Опубліковано в Новини 25.05.2022
Майже 31 000 гривень зникло з карткового рахунку мешканки обласного центру. Заявниця намагалася оформити грошову допомогу для внутрішньо переміщеним особам під час воєнного стану, а потрапила в шахрайську пастку.
За інформацією ГУНП у Тернопільській області, на одному із сайтів уродженка Миколаєва знайшла оголошення про можливість оформлення грошової допомоги від держави в розмірі 6500 гривень. Жінка зробила все, що було зазначено в дописі, а саме вказала не тільки номер банківського рахунку, а й конфіденційну інформацію. За певний проміжок часу їй надійшло сповіщення про списання з її електронного гаманця 30 997 гривень. За допомогою вона звернулася до правоохоронців. Проводяться розшукові заходи аби встановити злочинців.
За даним фактом працівники Тернопільського районного управління поліції розпочали кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) ККУ.
 
Фото: з відкритих джерел
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.