На Тернопільщині судитимуть посадовця, який на службовому авто збив неповнолітню дівчину

Опубліковано в Новини 23.05.2022

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури  скерували до суду обвинувальний акт стосовно посадовця обласного управління лісового та мисливського господарства, обвинуваченого за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження потерпілому).

За версією слідства, тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління лісового та мисливського господарства сусідньої області, порушуючи ПДР, на службовому автомобілі вчинив наїзд на неповнолітню. ДТП скоєно близько 18 години 26 вересня 2021 року у селі Білокриниця Кременецького району Тернопільської області.
Внаслідок наїзду потерпіла отримала тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.
Досудове розслідування здійснювалось слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.