До дітей Тернопільщини, чиї батьки загинули в АТО, прийшов Миколай

Опубліковано в Новини 20.12.2016

До більше тридцяти дітей, батьки яких загинули в українсько-російській війні на Сході України, 17 грудня завітав Святий Миколай. Справжнє свято для тринадцяти сімей з Тернопільщини організували волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО разом із колективом Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола.

- На свято прийшли дванадцять сімей загиблих в АТО, одна сім'я військовополоненого, наші волонтери та студенти, – розповіла волонтер Логістичного центра Христина Феціца. – Дітки різного віку - від трьох рочків до п'ятнадцяти - залишилися дуже задоволеними. І подарунками, і самим дійством, і виставою студентів Галицького коледжу.

У передсвятковий день для дітей організували похід в аквапарк, празниковий стіл та приємні подарунки. А студенти коледжу подарували чарівне театральне дійство із відомими персонажами – Антипком, Святим Миколаєм та його помічниками ангелятками. Дітлахи із захопленням в очах водили хоровод, розповідали Миколаю віршики та веселились.

Нагадаємо, волонтери Логістичного центра втілюють мрії дітей учасників АТО за допомогою акції "Мрії, що здійняться".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.