Де у Тернополі є безкоштовні паркувальні майданчики?

Опубліковано в Новини 15.05.2022

Нагадуємо тернополянам, що у центральній частині міста розгорнуто додаткові локації для безкоштовного паркування автомобілів.

Розташовані паркувальні майданчики за адресами:

  • вул. Білецька (парк ім. Т. Шевченка, колишнє місце для розміщення цирків, 200-250 паркомісць);
  • вул. Вояків дивізії «Галичина» (від двоаркового мосту до мосту на просп. Степана Бандери).

Окрім цих місць для паркування транспортних засобів, у Тернополі функціонують ще 14 платних паркувальних майданчики, місце розташування яких можна переглянути на сайті міської ради у розділі «Паркування».

Наполегливо звертаємося до усіх тернополян та гостей нашого міста з проханням не залишати приватний транспорт на тривалий період на проїжджій частині вулиць, адже це є порушенням Правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів і суттєво ускладнює дорожній рух.

Звертаємо увагу, що автомобілі, які припарковані «хаотично» або залишені надовго на дорогах, створюючи перешкоди для проїзду громадського чи іншого транспорту, будуть евакуйовані на арештмайданчик.

Щоденний контроль за паркуванням транспортних засобів у Тернополі здійснює управління муніципальної інспекції спільно з Управлінням патрульної поліції в Тернопільській області.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.