За самовільно зрубані дерева мешканець Тернопільщини сплатив 380 000 грн

Опубліковано в Новини 13.05.2022

Прокурори Чортківської окружної прокуратури забезпечили виконання рішення суду за позовом про відшкодування 380 тис грн шкоди довкіллю через незаконну порубку дерев.

Встановлено, що у 2019 році мешканець Чортківського району, не маючи жодних дозвільних документів, самовільно знищив на території однієї із сільських рад колишнього Борщівського району 24 дерева різних порід. Відтак прокурори подали позов до суду з вимогою відшкодувати шкоду, завдану довкіллю.
Постановою Тернопільського апеляційного суду залишено без змін рішення Борщівського районного суду Тернопільської області, яким  задоволено позов.
На даний час відповідач сплатив 380 тис грн шкоди. Кошти спрямовані до бюджету.  
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.