Тернопільські «укропівці» збирають книги для бібліотек Сходу України

Опубліковано в Новини 20.12.2016
У рамках реалізації ініціативи «Подаруй українську книгу бібліотекам Донбасу», ГО «Поруч» звернулася до тернопільських «укропівців» з проханням долучитися.

Обласний осередок активно взяв участь у проекті та вже зібрав більше 200 книг для східного регіону.

- Разом з радником голови  Донецької військово-цивільної адміністрації з міжнародних питань Русланом Куликом започатковуємо традицію  дарувати українську книгу бібліотекам Тернопільської і Донецької областей. Так, 50 книжок «Маруся» Василя Шкляра було подаровано Тернопільській обласній бібліотеці для молоді (вул. Нечая 29) та 4 книги передано в смт. Троїцьке, Луганської області в рамках акції, - розповідає депутат Тернопільської обласної ради від партії «УКРОП» Андрій Цибульський.

Партійці продовжують збирати книги написані українською мовою, на даний момент мають більше 200 примірників, переданих тернопільськими бібліотеками, на разі, розсортували їх та готують до передачі. Найближчим часом очікують ще одну партію книжок для бібліотек Волновахи, зазначають, що там у поповненні фондів є велика потреба.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.06.2024 soroka
Затіняюча сітка: види, переваги, особливості вибору
У літню пору популярним захистом для рослин, альтанок, теплиць, будівель чи інших конструкцій є затіняюча…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.