У Тернополі в магазині злодій прострелив охоронцю ногу

Опубліковано в Новини 19.12.2016

Бажаючи викрасти з крамниці алкоголь.

«У магазині, на вулиці Просвіти, невідомий чоловік поранив охоронця», – такий виклик отримали патрульні поліцейські 16 грудня, близько 21-ї годин, повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

На місце події оперативно виїхав екіпаж. З’ясувалося, що двоє невідомих осіб намагалися викрасти з продуктового магазину алкогольні напої, заховавши їх під куртку. Це помітив охоронець торгівельного закладу і підійшов до них. Між крадіями та працівником сталася словесна перепалка. Раптом 39-річний чоловік витяг з кобури предмет, схожий на зброю, і вистрелив охоронцю в ногу. Відвідувачі магазину затримали правопорушників і зателефонували на службу 102. Пораненого забрала карета швидкої допомоги. Його шпиталізували до міської комунальної лікарні швидкої медичної допомоги.

За словами патрульних, очевидно було, що чоловік, який стріляв, ймовірно, знаходився у стані наркотичного сп’яніння. Він раніше судимий. 

Зараз ведеться слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 Катерина Шаблій
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд.
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.