«Добрий самарянин» забезпечує учнів Збаражчини комфортними умовами навчання 

Опубліковано в Новини 19.12.2016

Нещодавно в одну із шкіл Збаразького району, Старовишнівецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів, агропідприємство «Добрий самарянин» передало одинадцять енергозберігаючих металопластикових вікон. 

- У закладах освіти повинні забезпечуватись найкращі умови для здійснення навчального процесу. В зимовий період одним із аспектів, які впливають на якість освіти, є тепло, адже в таку пору учнів вкрай важливо забезпечити комфортом, щоб ніщо не відволікало їх від навчання. Взимку діти не повинні мерзнути – наголосив очільник приватного агропідприємства «Добрий самарянин» Володимир Васильович Кравець. 

 

Такого роду акції підприємство здійснює регулярно. Вкотре дитсадки чи школи, що на Збаражчині, отримують різноманітну благодійну допомогу чи то у лагодженні даху, придбанні парт, чи завезенні продуктів харчування. Нещодавно підприємство Володимира Кравця придбало ковдри і доріжки у вишневецький дитячий садок «Малятко». Подібні соціальні ініціативи реалізовуватимуть і надалі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.