На Тернопільщині у власному будинку виявили мертвими подружжя

Опубліковано в Новини 26.04.2022

Нещасний випадок у Великодню неділю зареєстрували працівники поліції на Кременеччині. У власному будинку мертвими місцеві мешканці виявили подружжя пенсіонерів.

На місце події виїжджали працівники слідчо-оперативної групи. У ході перевірки стало відомо, що 24 квітня близько 13:00 хлопці, які проходили повз будинок сусідів, помітили дим з вікон. Вони викликали екстрені служби і не чекаючи їх, кинулися на допомогу – зайшли в приміщення і виявили непритомних чоловіка та жінку. Їх винесли на свіже повітря, але медики, які приїхали на виклик, констатували лише смерть. зазначають у ГУНП у Тернопільській області.

Рятувальники кажуть, що ймовірна причина смерті – удушення чадним димом, спровоковане замиканням електропроводки від телевізора. Як з’ясувалося згодом, потерпілих щодня провідувала родичка, оскільки вони хворіли і фактично не ходили. У день нещастя вона також заходила до стареньких за хвилин 30 до нещасного випадку.

Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР згідно статті 115 ККУ з поміткою “нещасний випадок”.

 

Фото: відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.