Удар був на стільки сильний, що їх не врятували навіть шоломи: у ДТП на Тернопільщині загинули два старшокласники

Опубліковано в Новини 26.04.2022

Два юнаки, учні 10 та 11 класів, загинули на Кременеччині в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Аварія трапилася 25 квітня неподалік села Старий Тараж Кременецького району. На Т-подібному перехресті не розминулися автомобіль Citroen Berlingo та мотоцикл марки Honda.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та екстрена медична допомога. Водій іномарки, здійснюючи поворот лівору, виїхав на перехрестя. І саме там в нього врізався мотоцикл. В результаті удару і мотоцикліст, і його пасажир загинули на місці події.

З тілесними ушкодженнями госпіталізували до хірургічного відділення водія з автомобіля. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) ККУ. Причину аварії встановить слідство.

- Загинули молоді хлопці, 2006 та 2007 років народження. Удар був на стільки сильний, що їх не врятували навіть шоломи, – розповів на брифінгу начальник ГУНП Олександр Богомол.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.