Тернополянам повідомляють дату закінчення карантину

Опубліковано в Новини 16.12.2016

Епідеміологічна ситуація у місті стабілізується.

На засіданні комісії з питань надзвичайних ситуацій Тернопільської міської ради було прийнято рішення відновити навчання у всіх освітніх закладах Тернополя з понеділка, 19 грудня. Попри це, комісія залишила право за керівниками навчальних закладів самостійно закривати окремі класи на карантин при відсутності 20% учнів.

За даними представника обласного центру Держсанепідемслужби, наразі ситуація захворюваності населення на грип та ГРВІ у Тернополі оцінюється як нестійка, але з ознаками стабілізації.

 

Представники відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення закликають тернополян пройти щеплення (вакцина є у наявності), а також дотримуватися санітарно-гігієнічних правил, зокрема, часто мити руки, а при появі перших симптомів грипу залишатися вдома, щоб не провокувати ускладення власної хвороби та не наражати інших людей на небезпеку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.