«Це виглядає як зневага до усіх містян і захисників», – «Правий сектор» про ідею встановлення пам’ятника Йоді у Тернополі

Опубліковано в Новини 19.04.2022

«Пам'ятник Захисникам України має бути в центрі міста!» – петицію з такою назвою зареєстрували представники «Правого сектору».

Авторка Сінельнікова Наталія закликає на місці пам'ятника Пушкіну поставити пам'ятник захисникам України.

– Такий пам'ятник повинен стояти саме в Центрі і саме на цьому місці, щоб усі тернополяни та гості міста бачили і пам'ятали їхній великий подвиг. Саме завдяки захисникам та їхній самопожертві ще існує Україна і існуємо ми! Це прояв нашої свідомої української позиції!

Також просимо не йти на поступки провокативним пропозиціям і навіть тимчасово не ставити пам'ятник казковому персонажу Йоді, бо з огляду на теперішню ситуацію в країні це виглядає як це зневага до усіх містян і захисників, які в вогні війни боронять нашу державу. Подібні безглузді речі не мають права стояти на таких почесних місцях! йдеться у тексті петиції.

До кінця збору підписів залишилось 29 днів.

Проголосувати можна ТУТ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.