"Кричіть про Азов": активісти з Тернополя закликали підтримати захисників Маріуполя

Опубліковано в Новини 18.04.2022
Активісти Тернопільського осередку ВГО "Сокіл" закликали українців не забувати про Маріуполь та привертати увагу до долі міста-фортеці.

Допис з закликом «Кричіть про АЗОВ!» активісти опублікували на сторінці Тернопільського осередку громадської організації.

В тексті активісти вкотре нагадують українцям про жах, в якому досі живуть місцеві мешканці. Згадують про боротьбу з окупантами на межі людських можливостей, яку день у день ведуть захисники міста – полк «Азов». Тернополяни закликають не мовчати про те, як змушений жити зараз Маріуполь.

– Я - твій Маріуполь. Ворог вибив мої очі. Бачиш мої почорнівші стіни? Він спалив моє тіло. Він розбирає мене на шматки. Цеглина за цеглиною, бо шукає мою душу. Моїх людей. Я закриваю їх, як можу. Кажуть, я - фортеця, - я тримаюсь! Тримаюсь, поки за мене б'ються, а інші мовчки спостерігають. Я маю витримати, бо я - серце цієї війни, – зазначено у дописі. – Мої захисники...Я не знаю як, але вони досі тримають оборону, стримують російську орду. Це мої герої, але вони не залізні. Вони не можуть триматись вічно. Єдине чого вони бояться – зрадити своїм словам, тим обіцянкам, що вони давали побратимам. Я вірю, що про мене пам'ятають. Я вірю, що мене врятують. Я дуже хочу жити. Україно, ти ж не забула про мене!? Тому кричіть про МАРІУПОЛЬ! Кричіть про АЗОВ!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.