У Тернополі сьогодні покажуть казкові ілюстрації

Опубліковано в Новини 16.12.2016

Виставка відбудеться у галереї "Бункермуз".

На виставці зібрані ілюстрації тернопільського художника Олега Кіналя до творів світової дитячої класики та сучасних авторів.

Зокрема, до видань тернопільських письменників. Серед них — «Казка про Перлинку» та «Цвіте терен» Лесі Коковської-Романчук, «Карпатський капкан» і «Легенди нескореної зими» Сергія Ухачевського. Родзинка виставки — широкоформатні ілюстрації до казки Івана Франка «Фарбований лис».

Крім того, представлено близько двадцяти ілюстрацій обкладинок відомих дитячих творів, серед них: «Аліса в задзеркаллі» Льюїса Керролла, «Маленький Мук» Вільгельма Гауффа, «Пригоди барона Мюнгаузена» Еріха Распе, «Рікі-Тікі-Таві» Редьярда Кіплінга, «Пригоди Цибуліно» Джанні Родарі.

Місце: Бункермуз, бульв. Шевченка, 1. Час: з 16 до 30 грудня. Початок о 18 годині.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.