На Тернопільщині на слизькій дорозі зіткнулися два мікроавтобуси (фото)

Опубліковано в Новини 16.12.2016

Постраждало півдесятка людей.

П'ятеро людей, серед яких неповнолітні та вагітна жінка, звернулися до лікарні по меддопомогу. Усі вони стали учасниками дорожньо-транспортної пригоди, яка зареєстрована 14 грудня, зазначили в обласному ГУНП.

 

За словами Олександра Янцевича, заступника начальника слідчого відділення Гусятинського ВП, аварія трапилася близько 21:00 у Хоросткові на вулиці Незалежності. У ході попереднього огляду місця події слідчо-оперативна група встановила, що водій "МЕРСЕДЕС ВІТО" їхав у бік Тернополя. В салоні бусу перебувало 6 пасажирів, серед яких троє неповнолітніх.

В якийсь момент транспорт почало заносити на слизькій дорозі і чоловік не впорався з кермуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншим мікроавтобусом такої ж марки. В автівці перебував чоловік та його вагітна дружина.

В результаті ДТП до лікарні звернулося п'ятеро учасників автопригоди - у них закриті черепно-мозкові травми, забої м'яких тканин, синці. Одна неповнолітня дівчинка в результаті удару пошкодила ногу - у неї перелом кістки стопи. Проте після огляду і надання допомоги лікарі усіх відпустили за місцем проживання.

Водії попередньо тверезі. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.