Фільм тернопільського кінематографіста Михайла Ухмана побачили у Торонто

Опубліковано в Новини 12.04.2022

Компанія Ухман і Компанія / Ukhman & Company  представила український патріотичний фільм "Шлях поколінь" у Канаді, в місті Торонто.

Завдяки благодійному показу вдалося зібрати кошти на Збройні сили України, повідомляють на фейсбук-сторінці, присвяченій цьому кіно.

– Це лише перший показ за кордоном. Надалі наша команда планує відвідати інші міста Канади, Америки та Європи, задля того, аби усьому світові доносити правду про  загарбницьку війну російських окупантів проти України, що триває уже 8-й рік.

Щодня наше військо мужньо боронить Україну від ворога, сили якого переважають. Проте, ми на своїй землі, і нам є що захищати. Саме тому, "друга армія світу" уже програє, не дивлячись на перевагу у кількості війська. Усьому світові варто пам'ятати, що Росія несе загрозу не лише Україні. Проте саме Україна стримує її від нападу на інші держави. Тож, об'єднавшись з усім світом ми обов'язково переможемо окупанта, та забезпечимо мир та спокій у Європі, йдеться у повідомленні.  

Усі зібрані кошти з показів будуть витрачені на допомогу українській армії та забезпечення подальшої патріотичної, просвітницької роботи творців фільму.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.