На Тернопільщині 36 % вакансій - у сільськогосподарській сфері

Опубліковано в Новини 11.04.2022
Сільське господарство – одна з провідних галузей у Тернопільській області.
Освоєння земель, вирощування зернових, бобових, овочевих, ягідних та інших сільськогосподарських культур, розвиток садівництва та фермерських господарств спричиняють сталий попит на працівників аграрної сфери.
Загалом цьогоріч 36% вакансій, які подали роботодавці у службу зайнятості області, пропонувались у сільському, лісовому та рибному господарстві.
Починається сезон сільськогосподарських робіт, отож на 31 березня 2022 року с/г товариства області шукають працівників на 302 вільних робочих місця. Їм потрібні: трактористи-машиністи с/г виробництва (58 вакансій) та трактористи (54 вакансії), агрономи (22 вакансії), а також овочівники, робітники на лісокультурних (лісогосподарських) роботах, птахівники,  оператори машинного доїння,  робітники фермерського господарства,  робітники з догляду за тваринами, тваринники, робітники з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, підсобні робітники тощо.
Залежно від обов’язків та кваліфікації своїм працівникам роботодавці готові платити до 14 тис.грн.
Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи
Тернопільського обласного центру зайнятості

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.