У Тернополі затримали двох чоловіків з наркотиками

Опубліковано в Новини 11.04.2022
Близько опівночі на вулиці Київській патрульні виявили громадянку, яка перебувала подвір’ї в період комендантської години без законних на те підстав. Під час спілкування з охоронцями порядку жінка помітно нервувала.
 
Інспектори провели поверхневу перевірку та виявили у громадянки два сліппакети з невідомою речовиною зеленого кольору, шприци з невідомою речовиною, ймовірно, наркотичною та лікарські засоби, які обмежені в обігу.
Інший випадок стався близько 1-ї години ночі на вулиці Євгена Коновальця. У чоловіка, який також перебував на вулиці в період дії комендантської години без законних підстав, інспектори виявили паперовий згорток з невідомою речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотичною.
В обох випадках патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування всіх обставин цієї події.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.