Тернополянин два роки крав електроенергію для видобутку криптовалюти

Опубліковано в Новини 06.04.2022
33-річному тернополянину загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.
Його обвинувачують у незаконному викраданні електроенергії шляхом її самовільного використання без приладів обліку.
До поліцейських Тернопільського районного управління поліції надійшло звернення від місцевої мешканки. Вона повідомила, про підозрілого чоловіка, який періодично приходив до гаражу й проводив там тривалий час. За словами жінки автомобіля у незнайомця не було, тому це дуже сильно її насторожило.
У ході перевірки даної інформації правоохоронці встановили, що тернополянин протягом двох років винаймав гараж у жителя міста. У приміщенні він встановив спеціальне обладнання та самовільно підключився до електричної мережі. За рахунок краденої енергії видобував криптовалюту.
Даний факт задокументували працівники територіального підрозділу поліції. Правоохоронці вилучили обладнання, яке було незаконно під’єднано до електромереж. Сума завданих збитків встановлюється.
Відомості про подію внесено в ЄРДР відповідно до частини 1 статті 188-1 ККУ. Триває досудове розслідування.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській областіж

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.